About me

Kalman stoori alkoi vuoden 2021 alussa, kun useiden kyselyiden ja pyyntöjen jälkeen aloin tekemään luukoruja myös muille, kuin vain omia korviani kaunistamaan. 

Olen suorittanut metsästyskortin jo 13 vuotiaana  ja villien teinivuosien ja lapsien mukanaan tuomien ruuhkavuosien jälkeen löysin taas aikuisiällä metsästysharrastuksen pariin nykyisen puolisoni tavattuani. Mieheeni verrattuna toki olen sellainen sunnuntai-metsästelijä, joka tykkää fiilistellä kaislanreunassa syksyllä vesilintujahdissa. Luontoharrastukset on muutenkin lähellä koko perheen sydäntä, kesäisin vietetään paljon aikaa kalassa ja syksyllä käydään porukalla sienessä. Metsä on mulle sellainen latautumisen ja rauhoittumisen paikka, mitä tällainen sähköjänis todenteolla tarvitsee.

Kallojen ja luiden käsittelyn olen aloittanut aktiivisemmin viitisen vuotta sitten ja kaikki tuotteissamme käytetyt eläimen osat ovat vastuullisesti hankittua, metsästyksen sivutuotetta. Käyttämäni riistaeläimen osat ovat aina luonnonvaraisia, metsästys- sekä luonnonsuojelulait huomioon ottaen pyydettyjä. Tuotteistani löytyy aina tieto, minkä eläimen osia niissä on käytetty!

Kalma Art on toistaiseksi minulle vielä sivutoimi, mutta teidän ansiostanne olen lähempänä unelmaani kuin koskaan, tehdä tästä itselleni täysipäiväinen työ.

Terkuin
Suvi, kaverien kesken Kalma Alma 🖤